среда, 28 августа 2013 г.

"Ляльковий Світ" приглашает друзей)))))

Дорогие друзья!
Фестиваль кукол "Ляльковий Світ" (Кукольный мир), который традиционно уже 5 раз пройдет во Львове осенью, приглашает принять участие кукольников и мишкоделов.


Для меня эта выставка в 2010 году стала дебютной и можно сказать успешной - продались почти все мои куколки-ангелочки, а что для начинающего кукольника очень даже  хорошо - ведь когда твоими работами интересуются и даже покупают их, огромный стимул не останавливаться и творить дальше. Вырастают крылья, что ли))))
А еще мы с Ирой Левановой поехали на закрытие выставки и провели чудесный день во Львове - попали и на выставку, и на праздник кофе на центральной площади, проехались на львовских трамвайчиках, ходили на так называемый "Высокий замок", где открывается панорама Львова, и познакомились с чудесными девченками - организаторами Ирой Сорокиной и Аней Гаврылив, а также с Юлечкой Герасимато)))))
Так, о чем я:
Кто еще не знает - приезжайте в гости, участвуйте, пишите Ире, она ответит на все вопросы. Возможно заочное участие)))))

УМОВИ УЧАСТІ У 5 ФЕСТИВАЛІ «Lady&Teddy 2013» 19.09.-29.09.2013.

Проект : «Lady&Teddy2013»
Час проведення: 19-29.09. 2013р.
Місцепроведення : КВК «Палацмистецтв» (м.Львів, вул. Коперніка, 17, пов. 2)

Урочисте відкриття:  19 вересня 2013р., о 16.00 год.
Рекомендовано СВЯТКОВО-КАРНАВАЛЬНИЙ дресс код та настрій :)
УМОВИ УЧАСТІ  2013.
Експоненти:             
Автори оригінальних (авторських,рукотворних) ляльок виконаних у різних техніках та матеріалах, ведмеді Тедді таїх друзі.
З метою забезпечення якісного наповнення експозиції, просимо авторів, якібратимуть участь у  проекті вперше, надати фотографіїсвоїх творів на попереднє ознайомлення оргкомітету (відіславши фотопропонованих робіт на електронну адресу організатора).
Кількість експонатів:  
До участі у заході допускається 3-12 експонатів від одного учасника. (залежно від габаритів та концепції за попереднімпогодженням з організатором кількість може бути змінена).
Участь у проектіпідтверджується організаційним внеском:     
  •     при оплаті з 1до 31.08 2013р. включно – 400 грн. (50 USD),
  •    при оплаті після з 1 по 17.09. 2013р. – 500 грн. ( 62 USD).
Форми оплати:      
  • банківський переказ;
  • готівкою.
Учасники виставки отримують  комплект рекламної поліграфії, пропуск навільне відвідування експозиції,а також дипломи на закритті фестивалю. ОКРЕМО ХОЧЕМО НАГОЛОСИТИ – УЧАСТЬУ ПРОЕКТІ ЗАОЧНА!!! ЕКСПОЗИЦІЯ ВІДБУВАЄТЬСЯ У ВІДКРИТОМУ ВИСТАВКОВОМУ ФОРМАТІ!!!
Кінцеві терміни реєстрації:
      заповнену анкету необхіднонадіслати на електронну адресу організатора до 15 вересня 2013р. включнодо 18.00 в *.doc форматі (Microsoft Word) українською чиросійською мовою з надписом у темі «Lady & Teddy 2013 –Прізвище і ініціали автора». l-svit@ukr.net
Пакування:   
рекомендовано забезпечити експонати належнимипакувальними матеріалами для зручного транспортування та привабливого виглядупри продажі.
Трансфер робіт:  
  •  за рахунокта на розсуд учасника (кур’єрською поштою /особисто). Київські автори можутьпередати свої експонати представнику організатора за попередньою домовленістю.
  •  зворотній трансфер робіт авторам буде здійсненовпродовж 10 робочих днів або за домовленістю з організатором.
Побудовою експозиції керуєорганізатор.
Монтаж – з 16 вересня (13.00), демонтаж –  29 вересня(після 18.00).
Прохання до авторів при потребі забезпечити експонати кріпильними матеріалами (гачки, стрічки для індивідуальніпідставки й т.д.).




«Квіти з УСЬОГО світу»  та  «Bon appetit /Смачного» *
Темицьогорічного ювілейного заходу обрані не випадково,  адже саме Квіти та гарно накритий стілстворюють атмосферу свята, куди цьогорічний фестиваль запросить  учасників та поціновувачів уже 19 вересня2013 року.
Детальніше тему розкрито тут https://www.facebook.com/notes/irka-soroka/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D1%8E%D0%B2%D1%96%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D0%B9-5-%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C-/10200967833093409

У рамкахпроекту пройде конкурс глядацькихсимпатій. На конкурс приймаються твори відповідної тематики «Квіти з УСЬОГО світу»  та  «Bon appetit /Смачного» . Дозволяється не більше 1 композиції від автора на кожентематичний стенд. Переможцібудуть додатково дипломовані, отримають призи від організаторів та спонсорів.Для учасників фестивалю участь у тематичних стендах безкоштовна, якщо ж ви плануєтевиставити лише конкурсну роботу – участь однієї роботи 100 грн.
(Роботидоступні для продажу, резервуються до завершення конкурсу при предоплаті.)

*Організатори звертаються з проханням максимально обмежити використанняу своїх авторських роботах пластмасових квітів й інших атрибутів масовоговиробництва, адже саме якісні та ексклюзивні матеріали у найдрібніших нюансах  створюють загальний образ й демонструютьрівень авторських робіт.

Контактна інформація: e-mail l-svit@ukr.net
Анкета класичнадля усіх проектів «Лялькового світу»!!!
Якщо ж вивперше приймаєте участь у нашому проекті, анкета учасника висилається після розглядуробіт надісланих на електронну адресу організатора.


Комментариев нет:

Отправить комментарий